Iată ce plan aveau Alex Velea și soția lui. Mărturiile vecinilor

398
1
Iată ce  plan aveau Alex Velea și soția lui. Mărturiile vecinilor - alexvelea-1375544607.jpg

Articole recomandate

Presupusa idilă dintre Alex Velea și Antonia a ajuns, cum era și normal, și la urechile vecinilor părinților solistului, care locuiesc într-un cartier mărginaș din Craiova. Puțini dintre cei care l-au cunoscut pe artist încă de când era copil cred însă că acesta ar fi capabil să-și înșele nevasta.




Zvonul că el ar fi fost infidel e cu atât mai greu de crezut de foștii lui vecini din Craiova cu cât Alex și Ana vorbeau despre adopția unui copil.


"Alex este un băiat foarte educat, niciodată nu a trecut pe lângă noi fără să ne salute. Era foarte cuminte, iar la școală lua numai note de 10. Își iubea foarte mult familia și soția. Nu-l văd capabil să-și fi înșelat nevasta. A venit de multe ori cu ea la Craiova, iar mama lui ne spunea că fiul său este foarte fericit și că ambii își doresc un copil. Voiau chiar să adopte unul", ne-a mărturisit T.B., o cunoștință de-a familiei, care locuiește în blocul din cartierul Lăpuș, în care a crescut Alex Velea, citat de libertatea.ro.


Comentează știrea

noni
4 august 2013
stiu babele

Pt babe, si satanist de ai fi, e suficient sa le dai buna ziua si da schimbi doua vorbe cu ele. Ce are a face pasarica si adoptia unyi copil nu stiu....acelea au fost planurile de atunic, a dat de cărnițajl proaspata si s-a schimbat omul. Jegul, am vrut sa spun....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5281 secunde