Haideți la Costinești ! Patru zile de distracție la Festivalul "Out of Doors Fest" Atenție, atențiune!

518

Articole de la același autor

Astăzi începe festivalul "Out of Doors Fest", un festival care și-a dublat deja zilele de concerte.


"Anul acesta este primul în care concertele se desfășoară pe parcursul a patru zile, deci vom avea mai mult, mai rock și cele mai în vogă trupe din România. Altfel spus, un line-up de sărbătoare și 21 de trupe care vor încânta publicul", ne-a declarat Amelia Stănescu, organizator.


Precizăm că "Out of Doors Fest" a ajuns la ediția cu numărul șase. Concertele vor avea loc între 2 și 5 august, la "White Horse" din Costinești. 


Ce înseamnă "Out of Doors Fest"? Nu doar un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.


Dintre trupele care vor urca pe scenă amintim "Vama", "Paradox Theory", "Implant pentru refuz", "Vița de Vie", "Șuie Paparude", "Lupu’ cel Rău", "Trooper", "Coma", "Cargo", "Bucium", "Cred că sunt extraterestru", "Subcarpați".


Abonamentele și biletele pentru o zi pot fi achiziționate și de la intrarea în complexul "White Horse" Costinești și din Club "Doors" Constanța.


Prețul unui abonament este 150 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4543 secunde