Haideți în Vama Veche! "Suburbia 11" vă așteaptă la concert

1251
Haideți în Vama Veche!

Articole de la același autor

YOLO Summer Bar din Vama Veche vă așteaptă sâmbătă, 25 august, începând cu ora 16.00, la o combinație energică de

ska-reggae-punk, la care se adaugă elemente de muzică balcanică. Acestea vor fi asigurate de "Suburbia 11", o trupă născută la Sibiu în urmă cu trei ani, care reușește să transforme orice concert într-o petrecere incendiară.

După o perioadă scurtă de cântat cover-uri ale trupelor preferate (Manu Chao, Dubioza Kolektive, Cat Empire), trupa a început să introducă în playlist și piese proprii, în română, engleză și spaniolă. Dintre acestea, amintim "Ziua inconștienței", "High", "Extrana".

Cinci la număr, membrii formației sunt Marius Dan (voce), Medve Sandor (trompetă, melodică, trombon, acordeon, tilincă), Dragoș Pătrău (chitară, backing vocal), Bogdan Munteanu (bass, backing vocal) și Alex Ciobotaru (tobe).

Cu un background de ascultat muzică diversă și o doză serioasă de creativitate, piesele au început să prindă contur, băieții de la "Suburbia 11" reușind să ducă sound-ul lor vibrant pe scenele concertelor și festivalurilor. Mai mult decât atât, fiecare membru al trupei își aduce contribuția în crearea melodiilor, iar inspirația le este alături, conducând la un rezultat atât pe placul băieților, cât mai ales pe cel al publicului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 August 2018
Stire din Diverse : Naidin își aduce vioara în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.3213 secunde