Haideți în piațeta "Perla" din Mamaia! Premii pentru participanți

208
Haideți în piațeta

Articole de la același autor

Târgul Gaudeamus Litoral 2018 și-a deschis, în week-end, porțile, și începând din week-end și până pe 15 august vă așteaptă cu tot felul de premii, care mai de care mai tentante, multe cărți și muzică. Unde? Totul se petrece în piațeta "Perla" din Mamaia, în cadrul celei de-a zecea ediții estivale a celui mai îndrăgit târg de carte din România. Atât constănțenii, cât și turiștii trebuie să știe că târgul este deschis zilnic, până la data de 15 august, între orele 15.00 și 23.00, iar intrarea este liberă pentru cei interesați.


Președintele de onoare al ediției de anul acesta este conf. univ. dr. Daniel Citirigă, prodecanul Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța.


La ediția din acest an participă peste 30 de expozanți, printre care se regăsesc majoritatea editurilor de top din România. Oferta este generoasă, atât din punctul de vedere al numărului de titluri disponibile, cât și din cel al diversității domeniilor abordate, câștig de cauză având totuși cartea "de vacanță", numai bună să vă însoțească la plajă. În intervalul amintit, vor avea loc foarte multe evenimente editoriale și muzicale (lansări și prezentări de volume, concerte), adresate unui public variat ca domenii de interes și vârstă, care vin să completeze în cel mai fericit mod programul celor care își petrec aceste seri la malul mării. 


Organizatorii spun că programul va culmina cu spectacolul extraordinar susținut de Orchestra de Muzică Populară Radio, marți, 14 august, între orele 20.00 și 22.00, pe scena amplasată în piațeta "Perla".


La final, publicul va putea intra în posesia a numeroase premii, asigurate de "Emex" (12 vouchere pentru achiziționarea de produse ale companiei, în valoare de câte 300 de lei), articole sportive (seturi de badmington și ping - pong, mingii de volei și fotbal) și de la Regional Air Services, un zbor de 30 de minute deasupra litoralului românesc, de pe Aeroportul Tuzla, pe care câștigătorul îl poate filma și/sau fotografia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3972 secunde