Greșeli majore în amenajările interioare

802
Greșeli majore în amenajările interioare - amenajariinterioare-1365434992.jpg
Dacă vrei să își amenajezi casa și nu ești dispus să accepți ajutorul unui specialist atunci trebuie să ții cont de câteva sfaturi pentru a evita greșelile majore:

1.Cea mai frecventă greșeala este alegerea unor piese de mobi-lier mult prea mari pentru suprafața camerei ce trece prin procesul de transformare. Încăperile mici pot arăta incredibil dacă alegeți mobilierul și decorațiunile potrivite, în caz contrar va părea foarte aglomerată.

2.O altă greșeală fatală constă în numărul mare de culori utilizate, imprimeuri și decorațiuni. Încearcă să treci totul printr-un filtru și să te rezumi la maxim trei culori dintre care una sa fie neutră. 

3.La polul opus sunt cei care folosesc prea puține decorațiuni sau chiar deloc. Micile accesorii au rolul lor, scot din monotonie amenajarea și îi oferă personalitatea spațiului. Chiar și cel mai curat stil, cel minimalist, solicită câteva obiecte decorative și aici pot fi incluse pernele decorative, ramele foto, vazele, florile. Mai ales în cazul încăperilor mici, prezența oglinzii este obligatorie.

4.Chiar dacă este plăcut să fii în trend nu trebuie să optezi pentru anumite obiecte doar pentru sunt la modă. Confortul trebuie să primeze în locuința ta. Așadar alegerile vor trebui făcute în funcție de necesitățile tale. De asemenea, calitatea este cea care trebuie să te ghideze în luarea unei decizii, și nu cantitatea.

5.Ultimul sfat face referire la melanjul de stiluri. Rezultatul final trebuie să fie unul armonios, echilibrat. Jucându-te cu prea multe detalii este posibil să obții un haos în loc de un cămin primitor și frumos. 

(Sursa: casamea.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cum alegi televizorul din cameră
Pagina a fost generata in 0.3868 secunde