Grasu XXL cântă într-un club din Mamaia

316
Grasu XXL cântă într-un club din Mamaia - grasuxxl-1534168031.jpg

Articole de la același autor

Grasu XXL revine astăzi, 14 august, pe scena Princess Summer Club Mamaia, unde va susține un show incendiar, care va începe imediat după miezul nopții. Atenție, însă! Organizatorii spun că evenimentul li se adresează doar celor care au vârsta de peste 18 ani.

Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasu XXL, este un rapper român, care cântă de la vârsta de 14 ani, el provenind dintr-o familie cu tradiție în domeniu.

Muzica lui se remarcă prin mesajul social de impact, prin tehnicitatea interpretării și prin ingeniozitatea cu care combină ritmuri și generează stări. De-a lungul timpului, au apărut multe comentarii potrivit cărora Grasu XXL a început să abordeze genul comercial, iar el a declarat că "Grasu a fost mereu comercial. Eu nu văd lucrurile așa, sunt foarte multe prejudecăți în comunitatea noastră de hip-hop. Dacă stai un pic să te gândești, realizezi că fiecare ascultător de rap este în felul lui un fel de M.C.. Jur. Fiecare rapper are trupa lui, mă jur, toți cred că nu mai e Grasu, că s-a vândut. Contează foarte mult rețelele naționale de radio, dacă vrei să faci bani, prin care te promovezi «grav». Pentru mine, internetul e cea mai importantă sursă de promovare. Cred că radiourile solicită o muzică foarte «vie», iar ceea ce înțeleg ei prin «vie» nu e ceea ce înțelegem noi și de asta cred că se intră atât de greu pe radio. Acum, e alegerea fiecăruia și n-ai ce să le spui practic, fiindcă radioul e un business, și omul trebuie să-și facă audiențele". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2923 secunde