Gesturi subtile care îți arată că este bun la pat

269
Gesturi subtile care  îți arată că este bun la pat - semnecareitiaratacaestebunlapat-1381408019.jpg

Articole recomandate

Bărbații care sunt siguri de ceea ce pot face în pat și care știu că performanțele lor sexuale sunt de invidiat au un comportament diferit față de cei denumiți popular neciopliți.

Comportamentul unui bărbat care este sigur pe sexualitatea lui și care știe în ce fel să satisfacă o femeie este total diferit. Există astfel o serie de semne de comportament care denotă că un bărbat este bun la pat.

1. Încearcă să fie galant. Ideea de gentleman este deja depășită în vremurile noastre, însă un bărbat care reușește cât de cât să se comporte ca un gentleman dă dovadă că este interesat și de felul în care o femeie se simte lângă el. Implicit, este foarte posibil să își dorească să o satisfacă mai întâi pe ea în cazul unui raport sexual și să facă în așa fel încât să și realizeze acest lucru. De exemplu, deschide ușa pentru o femeie, chiar dacă e necunoscută, și o lasă pe ea prima să treacă sau se oferă să o ajute să care ceva greu. Nu scuipă, nu înjură și încearcă mereu să râdă în preajma femeilor.

2. Știe să se folosească de atingeri subtile. Un bărbat sigur pe sexualitatea lui care se așteaptă să demonstreze că este bun la pat va încerca să aibă contact fizic cu o femeie care îi place, într-un mod foarte discret. Astfel, când va vorbi aproape de ea, o va atinge ușor pe braț sau se va preface că îi ia ceva din păr, tocmai pentru a vedea care este reacția ei, mai ales dacă nu o cunoaște destul de bine. Totodată, cuprinderea după șold în momentul în care conduce o femeie undeva poate fi un semn al faptului că nu se teme deloc să dea semnale că este bun la pat.

4. Nu se grăbește. Un bărbat care este sigur pe performanțele lui sexuale nu se va grăbi niciodată să le demonstreze. Mai mult decât atât, va avea răbdare să o facă pe femeie să îl vrea din ce în ce mai mult. Bărbații buni la pat nu vin cu propunerea unei partide de sex decât în momentul în care sunt siguri că femeia este 90% dispusă.

5. Știe să facă o femeie să se simtă frumoasă. Bărbații buni la pat nu se folosesc numai de cuvinte pentru a face acest lucru. Majoritatea acelora siguri pe faptul că pot ridica o femeie pe culmile plăcerii folosesc, de obicei, doar privirea pentru a o face să se simtă frumoasă. Ei se uită îndrăzneț, zâmbind, la femeia respectivă și dau de înțeles că o admiră. (Sursa: www.lyla.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Replici pe care să nu le spui după sex!
Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru un look matinal fresh
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Fun : Sex și pasiune în luna de miere
Pagina a fost generata in 2.1732 secunde