Gesturi care aprind pasiunea în viața sexuală

297
Gesturi care aprind pasiunea în viața sexuală - gesturicare-1380888506.jpg

Articole recomandate

Toate cuplurile care stau mai multă vreme împreună ajung să se plictisească de felul în care fac dragoste. Din când în când este nevoie de un nou impuls, de câteva idei simple care pot revigora viața sexuală.

1. Îmbracă-te altfel sau… dezbracă-te. Pentru a reaprinde scânteia în pat, este nevoie de elemente noi. Noutatea este soluția pentru a scăpa de banalitate și rutină. Totuși, lucrurile noi pe care le poți adăuga în dormitor sunt destul de simple, cum ar fi hainele. Pentru a stârni interesul celuilalt, ai putea să apari în dormitor îmbrăcat într-un anume fel, poate chiar costumat sau, din contră, să îl surprinzi pe celălalt apărând complet dezbrăcat.

2. Faceți lucruri împreună și în afara dormitorului. Din cauza vieții tot mai aglomerate, multe cupluri, după câțiva ani de relație, se plâng că nu prea mai au timp de alte lucruri, în afara muncii. Este foarte important ca undeva în programul încărcat al vieții cotidiene să găsiți timp pentru voi. Să faceți lucruri mărunte, pe care nu vă obligă nimeni să le faceți, ci să le faceți pentru simpla lor plăcere. De exemplu, mergeți împreună la o sală de înot din orașul vostru sau dacă nu, măcar la un film sau o simplă ieșire la restaurant. Vă va face să vă priviți unul pe celălalt cu alți ochi.

3. Faceți dragoste la telefon. Nu trebuie să fie neapărat o conversație la telefon. Este suficient să vă trimiteți câteva mesaje mai deocheate astfel încât să vă stârnească simțurile și imaginația, iar revederea după o zi de muncă sau după o perioadă în care ați fost nevoiți să stați departe unul de altul să fie incendiară și să se lase cu o partidă de sex reușită.

4. În fiecare săptămână adaugă ceva special în dormitor. Pregătește o sticlă de vin aproape de pat într-o seară, în altă zi puteți cumpăra așternuturi noi care să dea un aer proaspăt locului în care faceți dragoste, adăugați din când în când un masaj cu ulei de corp sau așezați o floare pe pat pe care celălalt să o descopere. Toate aceste mici gesturi fac ca viața intimă să nu pară o rutină.

5. Atenție la lenjeria intimă. Dacă ne luăm după vânzările pe care le fac magazinele de lenjerie intimă, în luna decembrie se vând cele mai multe perechi de chiloți de culoare roșie. Este vorba, desigur, despre lenjeria intimă pe care cei mai mulți bărbați o cumpără pentru a o face cadou soțiilor sau prietenelor. Ei aleg de cele mai multe ori o lenjerie care le pare lor sexy.

Studiile au arătat că multe dintre femei poartă lenjeria intimă primită cadou pentru că nu vor să își dezamăgească partenerii. Uneori lenjeria intimă nu e cel mai indicat cadou pe care l-ai putea face.

(Sursa: www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Frumusețea pielii, în sezonul strugurilor
Joi, 03 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum prelungești iubirea de-o vară
Pagina a fost generata in 1.8929 secunde