Geanta, accesoriu esențial în garderoba unei femei!

691
Geanta, accesoriu esențial în garderoba unei femei! - mulberrybags-1319902220.jpg
Cel mai des întâlnite accesorii ale vedetelor sunt gentile, fine, elegante, scumpe, iar cea mai scumpa geanta din lume costa peste 3 milioane de dolari. Desi au aparut în urma cu aproximativ 150 de ani, gentile au devenit mai recent un element esential în garderoba feminina.

Valoarea unei genti VIP începe de la minimum 1.000 de dolari, continuând pâna la cea mai scumpa geanta din lume - peste 3 milioane de dolari. Pentru clarificare, aceasta geanta este un adevarat proiect, dus la bun sfârsit de zece artizani, timp de peste 1.000 de ore. Pretioasa poseta are aplicate 4.500 de diamante galbene si roz, ce însumeaza 380 de carate, potrivit intrefete.ro.

Gentile sunt printre cele mai tinere accesorii. Acestea au luat nastere acum 150 de ani, însa abia în anii '20 au devenit un element esential în garderoba feminina.

Care sunt elementele pentru care gentile sunt printre cele mai râvnite accesorii si de ce preturile lor pot ajunge la sapte cifre?

În primul rând, numele brandului este destul de important, apoi materialul din care sunt facute - când vine vorba despre piele, unele defecte chiar fac materialul mai valoros - si sa nu uitam de accesorii: catarame suflate cu aur, aplicatii cu diamante si multe altele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3001 secunde