GALERIE FOTO / E frumoasă, e româncă și conduce o flotă de avioane

783
1
Andreea Lițescu a fost numită de către compania Wizz Air, comandant de bază la Otopeni în rețeaua de transport proprie, devenind astfel prima femeie din țară care ocupă această funcție, a anunțat astaăzi compania aeriană low-cost.
"Începând cu această lună, Andreea Lițescu este Comandant de bază la București Otopeni. Totodată, este pentru prima dată când o femeie pilot ocupă această funcție în România", se arată într-un comunicat al Wizz Air.

Prima femeie comandant din România a absolvit Școala Superioară de Aviație Civilă și a urmat cursurile Facultății de Inginerie Aerospațială București. Cariera sa aviatică a început cu operarea unei aeronave Boeing 737 pentru o altă companie aeriană, iar în aprilie 2011 s-a alăturat Wizz Air în calitate de Senior First Officer. În noiembrie 2013 a devenit comandant și de atunci a lucrat la București.


Comentează știrea

rodica
18 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6716 secunde