Fug bărbații de tine chiar dacă ești frumoasă! Oare unde greșești?

533
Fug bărbații de tine chiar dacă  ești frumoasă! Oare unde greșești? - fugbarbatiidetine-1360333753.jpg
Dacă aspiri la o relație serioasă și vrei să îți păstrezi bărbatul lângă tine, ai face bine să îți maschezi anumite tabieturi. Vă vom prezenta în continuare câteva apucături ale femeilor care pun pe fugă orice bărbat. 


Mânia posesivității, gelozia și aerele de superioritate. Învață să îți controlezi ieșirile, chiar dacă te roade curiozitatea. Dacă ai început să ieși cu un tip nou nu încerca să îi acaparezi tot programul. Respectă-i spațiul personal, cel puțin în prima lună de relație. Nu îl obosi non-stop cu telefoane și mesaje, ci lasă-l și pe el să respire.

Chiar dacă ești o femeie de succes și sigură pe tine, dezvăluie-i treptat această latură a personalității. Bărbatul caută un sprijin în femeia de lângă el și nu un lider nemilos, așadar nu îl speria și fii mai afectuoasă. O atitudine de "șefă" nu-ți va aduce o impresie plăcută, dimpotrivă îți va stârni imediat reputația de "scorpie", așadar un titlu de care nu ai putea să fii mândră în cercul lui de prieteni. Nu în ultimul rând, dacă încerci să-l ții sub păpuc, o să-i știrbești egoul masculin.

Atrage-l spre tine printr-un comportament blând. Nu fii agresivă și nici superioară.

Bărbaților nu le plac femeile care critică alte femei

Este un fapt dovedit că femeile le tratează adesea pe celelalte femei ca pe niște rivale. Dar nu uita că o femeie nu va câștiga niciodată popularitate în rândul bărbaților dacă toată energia și-o va cheltui criti-când non-stop părul, gențile și ro-chiile, ori comportamentul altor fe-mei, ori dacă se va compara la nesfârșit cu acestea.

Nu le place să fie tratați ca un sprijin emoțional

Bărbații devin iritați atunci când femeile le cer mereu mângâieri și îmbrățișări, să li se spună și să li se arate cât sunt de speciale.

Bărbaților nu le plac femeile neîncrezătoare în ele însele, considerând că e chiar mai rău decât în cazul femeilor independente și prea încrezătoare în sine.

Nu e o idee bună să folosești un limbaj codificat cu bărbații

Adică atunci când îl întrebi "La ce te gândești?", sperând că răspunsul lui să fie o adevărată teză despre trăirile sale interioare. Când o femeie îi pune unui bărbat astfel de întrebări vagi, ea se așteaptă să dea peste comoara ascunsă a sentimentelor lui, dar nu asta e cheia care deschide cufărul!

Femeile care nu tac niciodată sunt iritante

Creierul femeii concepe cu ușurință tot felul de detalii în fiecare minut, în timp ce bărbaților nu le place să audă detaliile ne-esențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze perfecte
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Pagina a fost generata in 0.9022 secunde