Porția de natură

Frunzele de morcov, sursă de vitamine

326
Frunzele de morcov, sursă de vitamine - portianatura-1314376595.jpg
De obicei, frunzele de morcov le aruncăm. Medicii naturiști atrag atenția că acestea sunt surse excelente de vitamine, în special pentru cei mici. Frunzele trebuie mărunțite și apoi puse în 250 de ml de apă și lăsate la fiert preț de cinci minute. Vasul în care a fiert ceaiul se acoperă și se lasă la răcit.

Pentru sugari, se recomandă câte o linguriță de ceai de trei ori pe zi, pentru copiii cu vârste între doi și patru ani, se recomandă câte trei linguri, iar pentru cei cu vârste peste cinci ani, câte șase linguri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Prăjitură cu piersici
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Petreceri de final de vară în cluburi
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Diverse : Johnny Răducanu,  în Vama Veche
Pagina a fost generata in 2.9075 secunde