Frumusețea pielii, în sezonul strugurilor

156
Frumusețea pielii, în sezonul strugurilor - struguritenfrumos-1380888690.jpg

Articole recomandate

Frumusețea pielii poate fi menținută mai ușor cu ajutorul fructelor. Strugurii sunt exemplul perfect pentru această perioadă.

Demachiantul dulce. Nu trebuie decât să strivești câteva boabe, să amesteci sucul cu o linguriță de zeamă de lămâie, iar apoi să folosești sucul pentru a te demachia. Mai întâi îmbibă o dischetă demachiantă în lichid și șterge-ți fața, apoi așterne încă un strat de suc pe față și așteaptă să se usuce (5-10 minute) Clătește-te cu apă călduță și privește cât de radios e tenul tău!

Bogați în potasiu, calciu, vitamina C și E, strugurii fac minuni pentru ochii obosiți și umflați. Ia câteva boabe mari de strugure (preferabil roșu) din frigider, taie-le în jumătăți și plimbă-le de jur împrejurul ochilor, inclusiv pe arcade. Pentru estomparea cearcănelor, lasă jumătățile pe zona de sub ochi timp de 25-30 de minute, apoi clătește cu apă rece.

Mască anti-rid și anti-pete. Amestecă pulpa pasată a câtorva boabe de strugure cu o lingură de miere și aplică pasta pe fața curată (folosește un exfoliant cu particule mai dure dacă ai tenul gras sau o spumă pe bază de acizi alfa-hidroxizi dacă ai ten cu tendință de uscare). Lasă masca 30 de minute să acționeze, clătește-te cu apă călduță, apoi rece și încheie prin a-ți masa bine tenul cu un ulei de sâmburi de struguri, recomandat în rutina de îngrijire pentru super-proprietățile sale hidratante și anti-oxidante, dar și pentru că stimulează producția de colagen.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum prelungești iubirea de-o vară
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să flirtezi ca o "profesionistă"
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum să îl dai gata la prima întâlnire
Pagina a fost generata in 1.7667 secunde