Fotomodel portughez de origine ROMÂNĂ, martorul cheie în procesul lui BIVOLARU

229
Fotomodel portughez de origine ROMÂNĂ, martorul cheie în procesul lui BIVOLARU - untitled-1369841232.jpg
Un fotomodel portughez, de origine română, a devenit personajul cheie în procesul în care Curtea Supremă trebuie să decidă dacă îl trimite după gratii pe Gregorian Bivolaru. Fostă iubită a liderului MISA, tânăra susține că Bivolaru s-a folosit de ea și a păcălit-o să muncească pentru el, în Japonia.




Agnes Arabela Marques a devenit unul dintre martorii importanți ai acuzării în procesul în care liderul spiritual al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut este judecat pentru relații sexuale cu minore, perversiune sexuală, dar și trafic de persoane. Gregorian Bivolaru este azilant politic în Suedia și are identitatea Magnus Aurollson, scrie evz.ro.


"Din octombrie 1999 Bivolaru a început să-mi povestească despre unele aspecte ale învațăturii yoga, care priveau viața sexuală și în acest sens susținea că daca aș întreține relații sexuale cu el, ca maestru yoga, aș avea posibilitatea să ating anumite nivele superioare de spiritualitate tantrică. De altfel, în acea locuință se aflau constant mai multe fete care întrețineau relatii sexuale cu Gregorian Bivolaru. Pe acest fond, în ziua de 12 ianuarie 2000, când aveam vârsta de 15 ani, am întretinut raporturi sexuale cu Gregorian Bivolaru...Fetele care locuiau în acel apartament (n.r. apartamentul lui Bivolaru din București) stăteau, dupa caz, câteva zile sau câteva săptămâni, după care locul lor era luat de alte fete, aceasta stare fiind hotărâtă chiar de Bivolaru, care dorea în acest fel să asigure așa numita "stare de avalanșă". Acest termen, așa cum ne explica Bivolaru, însemna că pentru a păstra vie dorința sexuală nu era bine să locuiești prea mult cu partenerul.", competează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.237 secunde