Fostul deputat Laurențiu Mironescu a deschis sezonul nunților pe plajă

3239
Fostul deputat Laurențiu Mironescu a deschis sezonul nunților pe plajă - f5daf8523250af5f8e8d0a52e56679a5.jpg

Articole de la același autor

Fostul deputat Laurențiu Mironescu s-a căsătorit, sâmbătă, cu aleasa inimii sale, fosta prezentatoare de știri de la TVR, Adriana Carmen Avram.
Căsătoria civilă a fost oficiată de primarul din Eforie, Ovidiu Brăiloiu, care le-a urat celor doi sănătate și casă de piatră. De aici, nuntașii au plecat spre Popasul Pescarilor din Olimp.
Cununia religioasă a fost oficiată chiar pe plaja din fața restaurantului, într-un cadru special amenajat, de un preot din Suceava, prieten foarte bun cu mirii. Cuplul a avut două perechi de nași, Dan și Irina Apostol, prieteni de-ai miresei, și Silvia Galu și Habib Bekkaoui, prieteni cu ginerica. Pentru cunoscători, Dan Apostol este redactorul șef de la Money Channel.
La slujba religioasă de pe plajă au participat rude, prieteni, dar și curioși care se aflau prin zonă și au fost atrași de acest moment special.
Pe tot parcursul ceremoniei, un elicopter care avea atașat un banner pe care scria "Casă de Piatră" a survolat zona, spre deli-ciul celor prezenți. Din câte se pare, acest moment a fost o surpriză chiar și pentru cuplul care și-a unit destinele, sâmbătă, fiind un cadou din partea unor prieteni.
După cununia religioasă, proaspăta familie Mironescu a fost felicitată de toți cei prezenți. Direcția 5 și Berti Barbera au fost cei care i-au invitat pe ringul de dans pe cei 100 de invitați care au chefuit până în zori.
Printre petrecăreți s-au aflat deputatul Zanfir Iorguș, fostul coleg de Parlament al mirelui, Dorel Constantin Onaca, fostul șef al Vămii Constanța, Alin Pilcă, primarul din Valu lui Traian, Florin Mitroi, deputatul PDL, Maria Stavrositu, directorul din Primăria Constanța, Petrică Munteanu, directorul de la ITM Constanța, Florian Constantin și alții.
Laurențiu Mironescu se află la cea de-a doua căsătorie, el divorțând în urmă cu aproximativ trei luni. Din primul mariaj, fostul deputat are o fiică pe care o iubește ca pe lumina ochilor și care a fost alături de tatăl ei în acest moment important. Adriana Avram este la cel de-al treilea mariaj dar nu are copii, însă nu este exclus ca în scurt timp, ea să devină pentru prima dată mămică. Cei doi au declarat că se iubesc foarte mult și principalul obiectiv este acela de a-și mări familia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.799 secunde