Fosta voleibalistă Cristina Pîrv divorțează! Și-a prins soțul cu amanta!

850
Fosta voleibalistă Cristina Pîrv divorțează! Și-a prins soțul cu amanta! - gettyimage-1353140890.jpg
Una dintre cele mai mediatizate povești de dragoste din sportul mondial e pe cale să se încheie. Cea care suferă este una dintre cele mai mari voleibaliste din istoria României, Cristina Pîrv. 


Sportiva a confirmat în presa braziliană că va divorța de soțul ei, Giba – un celebru voleibalist, după ce l-a prins cu amanta, informează realitatea.net.


Acum câteva zile,  Pîrv a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care anunța că nu mai suportă și că de acum Giba e fostul ei soț.: "Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat să văd adevărul". 


Chiar dacă a șters acea postare o zi mai târziu, ea a confirmat pentru presa braziliană că povestea de dragoste care a început în urmă cu mai bine de 10 ani și care s-a oficializat în 2003 printr-o căsătorie care a ținut capul de afiș al ziarelor braziliene, s-a încheiat.


"Acum ceva vreme, obiectivele de familie s-au schimbat. Eu mă îngrijeam de familie, de copii, de tot ceea ce înseamnă o familie, iar Giba trăia o viață de burlac. Avea o amantă de 4 ani, mergea în discoteci, mergea la petreceri cu alcool. Cele două laturi nu merg împreună. Trebuie să alegi: ori familia, ori să rămâi burlac. Și atunci am decis să ies din relație", a declarat Cristina Pîrv (40 de ani).


Cei doi locuiesc în Curitiba (Brazilia), dar acum se află în Buenos Aires, el jucând la formația argentiniană Drean-Bolívar, informează sursa citată. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : "Love Hotel" pentru câini
Pagina a fost generata in 0.4602 secunde