"Folk, Frate!", concert la Costinești

190

Articole de la același autor

Dacă este vineri, 17 august, atunci este ziua în care vă puteți întâlni cu trupa "Folk, Frate!", care vine pentru prima oară pe scena "White Horse" din Costinești. Aici, membrii trupei promit o seară de neuitat. 


"Cântăm destul de tare pentru o trupă folk, în sensul că volumul este. Cel puțin așa ni s-a spus, dar nu destul de tare pentru o trupă rock, așa că numele ne-a rămas «Folk, Frate!» Trupa propune un show interactiv, cu suflet, vesel. Este normal să avem și noi momentele noastre de melancolie, dar ne trece repede", a declarat Tudor Olaru, solist al formației mai sus amintite. 


Alături de el, din componența trupei îi mai amintim pe Mircea Ungureanu, Ionuț Leopea și Sebastian Macovei. 


"Folk, Frate!" s-a înființat în urmă cu aproximativ 12 ani, sub forma unei întâlniri de grup, săptămânale, muzicale, cu scenă la purtător și cu public de prieteni iubitori de muzică folk, într-un club din București. 


Componența constantă a grupului a dus invariabil la constituirea unei trupe de sine stătătoare și la proiecte și apariții scenice în afara clubului rezident. Cei patru membri ai trupei "Folk Frate!" au hotărât să își oficializeze prezența muzicală printr-un album pentru care înregistrările au început în anul 2013. 


Stilul trupei a crescut în timp, de la folk și piese clasice ale genului reinterpretate, către un stil folk-rock dinamic și de bună dispoziție. De altfel, pentru a-și personaliza cât mai mult energia muzicală, piesele de pe album au o rețetă foarte frumoasă: pe de o parte, mesajul ce poartă contribuția majoră a unui foarte talentat textier, Eugen Moraru, cu o excepție de text al Alinei Manole, și pe de altă parte muzica, ce le aparține în totalitate celor de la "Folk, Frate!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2169 secunde