Filme în aer liber, pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța

295
Filme în aer liber, pe faleza Cazino și în Piața Ovidiu din Constanța - filme-1532611576.jpg

Articole de la același autor

După succesul de anul trecut, Faleza Cazino și Piața Ovidiu din Constanța vor găzdui, din nou, în perioada 26 iulie - 19 august, evenimentul "Filme în aer liber". Astfel, de joi până duminică, de la ora 21.00, vor fi proiectate în aer liber, pe marele ecran, 16 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor. 


Intrarea este liberă pentru public, dar în limita locurilor disponibile. 


Iubitorii celei de-a șaptea arte vor avea ocazia de a urmări o serie de opere ale cinematografiei universale, un adevărat regal pentru spectatorii de toate vârstele. Dintre filmele din selecția oficială, toate distinse sau nominalizate la prestigioasele premii "Oscar", amintim "Taxi driver", "Bonnie și Clyde", "Regele leu", "Legenda călărețului fără cap", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Edward omul-foarfece", "Eternal sunshine of a spotless mind", "Ocean’s eleven". 


În plus, în cadrul evenimentului, vor avea loc și momente artistice conexe ca spectacole de percuție cu Barbarossa Samba Group, de acrobație cu foc, cu Crispus - Art of Fire, de muzică și dans flamenco cu Lucas Molina și de circ cu "Parada", dar și două ateliere de reciclare creativă pentru copii, pe 5, respectiv 19 august.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5227 secunde