Festivalul Antic Tomis se întoarce la Termele Romane

211
1
Festivalul Antic Tomis se întoarce la Termele Romane - festivalantictomis-1503664900.jpg

Articole de la același autor

În perioada 25-27 august, în zona Termelor Romane de lângă Edificiul Roman cu Mozaic, se organizează a șasea ediție a celui mai iubit eveniment cultural-istoric al orașului: Festivalul Antic Tomis.

În tabăra festivalului, se va scrie din nou istorie, alături de legionarii romani și neînfricații războinici daci!

Programul festivalului va cuprinde: ateliere de reconstituire istorică, ritualuri antice, demonstrații militare tactice; ceremonia de deschidere; ritualuri antice militare (Adlocvt Cohors, Jurământul de credință); reconstituire istorică - Lupta lui Spartacus cu romanii la Vezuviu (73 î. Chr.); ateliere de reconstituire istorică, demonstratii tactice, antrenamente militare cu public, lupte de gladiatori; tur ghidat în Cetatea Tomis, cu Cercetașii Marini; ritualuri antice, muzică și dans antic, prezentare echipament militar; reconstituire istorică - Asediul cetății Genucla (28 î. Chr); ateliere de reconstituire istorică, demonstrații tactice, antrenamente militare cu public; reconstituire istorică - Lupta tomitanilor cu goții (386 p. Chr.); ceremonia de închidere; tur ghidat în Cetatea Tomis, cu Cercetașii Marini.

Comentează știrea

costica
31 august 2017
Cel mai important moment este acum!

Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3916 secunde