Femeile ar renunța la sex pentru a arăta mai bine

98
Femeile ar renunța la sex pentru a arăta mai bine - femeilearrenunta-1378901810.jpg

Articole recomandate

Femeile sunt mereu interesate de modul în care arată și pun acest aspect al vieții lor pe primul loc. Un nou studiu a arătat însă cât de departe merge obsesia femeilor pentru a arăta mai tinere și ce ar fi dispuse să facă pentru a stopa efectele trecerii timpului.

Potrivit unui sondaj realizat de Elizabeth Arden, 75% dintre femei ar fi dispuse să ia măsuri dras-tice pentru a arăta mai tinere, iar 21 de procente dintre cele chestionate au răspuns că ar renunța la sex pentru un an, dacă asta le-ar aduce o întinerire vizibilă. Mult mai puține femei au fost dispuse să renunțe la telefonul mobil, doar 19 procente au confirmat că ar putea trăi fără acest mijloc de comunicare un an, pentru a arăta mai bine.

Femeile tind să prioritizeze aspectul lor exterior și față de alte lucruri, poate mai importante. Astfel, 45% dintre cele care au răspuns la sondaj au fost de părere că este mult mai important să cheltuie bani pentru a îmbătrâni într-un mod frumos decât să facă economii pentru perioada de pensionare.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Argila, eficientă pentru orice tip de ten
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Fun : Sex, mâncare și muncă
Pagina a fost generata in 2.259 secunde