Fără complexe în dormitor!

158
Fără complexe în dormitor! - fondfaracomplexe-1385050225.jpg

Articole recomandate

Din dorința de a fi perfecte și de a-l face pe cel ce îl iubim să se simtă extra-ordinar, în dormitor facem uneori "mișcări" care nu ne fac plăcere.

Nemulțumite de cum decurg lucrurile în ceea ce privește viața noastră sexuală, căutăm disperate răspunsuri în diferite reviste și cărți de specialitate, fără să ne dăm seama că răspunsul este unul foarte simplu: să avem mai multă încredere și să fim relaxate.

1. Simte-te confortabil cu tine însăți

Este una dintre cele mai mari greșeli pe care o fac majoritatea femeilor: multe se simt nesigure pe propriul corp, iar această nesiguranță nu face decât să "ucidă" pasiunea. Pentru tine o partidă de sex înseamnă lumini stinse și o pătură trasă peste cap?

Renunță la acest obicei! Dacă îți cultivi încrederea în propria persoană și te simți sexy, partenerul tău va fi mai atras de tine. Nu te aștepta să obții rezultate rapide, dar fii perseverentă, lucrează încontinuu cu psihicul tău, renunță treptat la pătură, aprinde luminile și, de ce nu, câteva lumânări!

2. Menține-te în formă

Câteva exerciții sau mersul la sală te pot ajuta să te menții într-o formă excelentă chiar și în dormitor, cu iubitul tău. Îți dau mai multă flexibilitate, te fac mai rezistentă și chiar îți pot mări șansele să atingi orgasmele mult dorite. Doar câteva minute de mișcare în fiecare zi îți pot îmbunătăți viața sexuală și te pot ajuta să fii în formă maximă.

3. Nu aștepta ca iubitul tău să știe cum gândești

Este una dintre greșelile frecvente pe care le fac multe dintre noi, dar și mulți bărbați. De unde să știe el exact ce îți place dacă nu îi spui? Nu te aștepta ca el să te atingă acolo unde îți place dacă nu îi spui. Deci, comunicarea dintre voi este mai mult decât vitală.

4. Experimentează, experimentează, experimentează...

Unii bărbați sunt de părere că femeile cărora le este frică să experimenteze în dormitor nu sunt destul de educate în ceea ce privește viața sexuală. Este util pentru tine să fii informată, să știi mai multe despre noi poziții, jucării sexuale și să comunici foarte mult cu partenerul. Citește, pune întrebări, caută răs-punsuri, vorbește despre fanteziile tale, plănuiește-le, fii deschisă la noi experiențe! Află ce îți place și ce nu îți place să faci în dormitor!

De cele mai multe ori, femeile nu încercă să improvizeze în dormitor pentru că le este frică de eșec: "Dacă dau greș?", "Dacă nu îmi iese cum ar trebui?" etc. Nimeni nu s-a născut învățat și de aceea trebuie să acumulăm în timp și să încercăm să ne perfecționăm; numai exercițiul susținut te poate ajuta să atingi perfecțiunea. Ai putea fi surprinsă la câte astfel de "trucuri" te pricepi.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 1.736 secunde