Expoziție de modelism la Muzeul Marinei Române

253
Expoziție  de modelism la Muzeul Marinei Române - cupatomis1-1533136645.jpg

Articole de la același autor

Muzeul Național al Marinei Române, împreună cu Liga Maiștrilor MIlitari de Marină și Asociația Modelism "Tomis", vă invită să participați la cea de-a IV-a ediție a Expoziției-concurs de modelism "Cupa Tomis". Evenimentul se va desfășura în perioada 11-18 august, la sediul instituției, dar deschiderea va avea loc în ziua de 11 august, începând cu ora 11.00, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc pe 18 august, la ora 10.00.

Cu ajutorul Asociației de Modelism "Tomis", organizatorii oferă premiul special al ediției a IV-a 2018 unei machete sau diorame indiferent de scară și categorie care are ca subiect participarea României la Primul Război Mondial și la desăvârșirea Marii Uniri.

Precizăm că înscrierea modelelor se poate face pe site-ul concursului până la data de 10 august sau direct în data de 11 august, între orele 9.00-10.00.

Fiecare concurent poate să înscrie un număr de cinci modele la o categorie, în cadrul concursului "Cupa Tomis", și un număr de maximum cinci modele pentru expoziție.

Taxa de înscriere este de 20 lei/ participant (înscriere on-line până pe data de 10 august inclusiv) și 40lei/ participant pentru cei care înscriu modelele în ziua concursului. Copiii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani nu plătesc taxa de înscriere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3266 secunde