Expoziție de grafică la Muzeul de Artă

196
Expoziție de grafică la Muzeul de Artă - expozitie-1533055347.jpg

Articole de la același autor

Atât turiștii, cât și localnicii sunt așteptați în intervalul 1-25 august, la Muzeul de Artă din Constanța, unde vor putea admira ultimele creații ale graficienei Ana Ștefania Andronic Buzu, puse sub genericul "Motion Blur". Vernisajul expoziției va avea loc astăzi, 1 august, începând cu ora 17.00, la etajul III al instituției de cultură. 


Expozițiile personale din ultimii ani, precum și participările tinerei la diferite târguri internaționale au investigat noi modalități de expresie în pictura figurativă evoluând spre un decorativism complex, impregnat de simboluri și sugestii grafice. 


Membră din anul 2014 a Uniunii Artiștilor Plastici, Ana Ștefania Andronic Buzu a urmat cursurile Facultății de Arte Plastice din București, secția de Grafică, pentru că era un mare fan al desenelor animate. De-a lungul timpului, tânăra a fost protagonista a numeroase expoziții personale (de artă digitală, de design vestimentar, de artă decorativă) atât în țară, cât și în străinătate. Despre ea, criticii de artă spun că este o artistă cu un imaginar inepuizabil, greu de clasificat, care "poartă ludicul formelor și pe cel al logosului, într-un spațiu al magiei plutitoare. Fastul oniric, cu sonurile și reverberările întoarcerii în timp, senzațiile, aromele și candorile plăsmuind metafore sunt prezente peste tot, gravând, uneori inefabil, alteori cu un lirism inchietant, o lume care funcționează după legile unei scenografii proprii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7393 secunde