Exerciții de yoga, dimineața, pe malul mării

442
Exerciții de yoga, dimineața, pe malul mării - exercitii-1534867656.jpg
Dacă tot ai venit la mare și îți începi programul de plajă încă de la primele ore ale dimineții, încearcă să practici și yoga. Aceste tipuri de exerciții te ajută să elimini tensiunea musculară și te relaxează atât fizic, cât și psihic. Pe de altă parte, sunt extrem de eficiente și în ceea ce privește eliminarea kilogramelor în plus și tonifierea musculaturii. 


Pentru că se efectuează lent, exercițiile de yoga exclud accidentările, dar și durerile musculare ce pot apărea în cazul altor tipuri de activități fizice, deci sunt ideale chiar și pentru cei care nu se pot lăuda cu o formă fizică prea bună. 


Mai mult, puterea de concentrare, flexibilitatea trupului și forța fizică sunt trei mari calități pe care le poți dezvolta practicând yoga, anunță eva.ro. Exercițiile de yoga s-au dovedit a fi adevărate surse de plăcere pentru femeile nesatisfăcute în plan sexual. Yoga îți crește libidoul, viteza de excitare și intensitatea orgasmelor. Anumite exerciții promit să te transforme dintr-o femeie rezervată, într-una bună la pat!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7619 secunde