Evitați certurile din timpul concediului

101
Evitați certurile  din timpul concediului - ceartaincuplu-1373633689.jpg
Ați luat hotărârea de a pleca în concediu. Totul este pregătit, ați ajuns cu bine și sperați să vă distrați de minune. Din păcate, o ceartă vă dă planurile peste cap. Este momen-tul să evitați acest scenariu și să luați aminte de câteva sfaturi utile.

1. Se știe că în concediu veți avea cheltuieli foarte mari, dar nu este cazul să ajungeți la certuri din cauza asta. Ca să nu îl mai auzi bombănind când intri prin magazine în căutare de suveniruri, ai două variante: nu mai umpli bagajele de nimicuri costisitoare sau îți faci un buget separat pentru acest gen de cheltuieli.

2. Alegeți destinația de comun acord. Deși ai impresia că știi ce își dorește partenerul tău, nu e mereu așa. Decât să aibă parte de o surpriză neplăcută, iar tu de reproșuri, mai bine vă documentați împreună înainte să alegeți destinația. Tu vrei să lenevești la soare, iar el vrea să viziteze un oraș? Trebuie să ajungeți la un consens, altfel ies scântei!

3. Chiar dacă mergeți în grup în concediu, nu este obligatoriu să aveți cu toții același program. Nu accepta diverse activități doar de dragul de a fi cu ceilalți prieteni. Dacă iubitul tău vrea să doarmă sau să lenevească, mai degrabă decât să hoinărească, nu îl obliga să facă altceva. Până la urmă, trebuie să faceți ceea ce vă relaxează.

4. Nu luați divergențele cu voi în concediu... și nu le lăsați nici acasă, nerezolvate! Înainte să plecați către destinația la care ați râvnit câteva luni bune, stați de vorbă pentru a rezolva orice problemă care există între voi. Ai impresia că iubitul tău nu îți mai acordă la fel de multă atenție? Nu aștepta să ajungeți acolo ca să îi reproșezi asta, ci mai bine cere-i o explicație cât sunteți încă acasă. Poate că are o problemă și nu vrea să te supere și pe tine.

5. Lăsați munca și stresul de la job acasă. Nu îți mai verifica mailul în mod regulat, altfel data viitoare nu va mai exista o vacanță împreună. Acordă-i toată atenția partenerului tău și bucurați-vă de timpul petrecut împreună pe tărâmuri exotice... sau mioritice, în funcție de alegerea voastră!

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Învață să flirtezi
Miercuri, 19 Iunie 2013
Stire din Diverse : De ce nu te mai iubește?
Pagina a fost generata in 1.5216 secunde