Șerban Copoț, câștigătorul celei de-a cincea ediții "Poftiți la Nea Mărin"

194
Șerban Copoț, câștigătorul celei de-a cincea ediții
Surorile de la Cheeky Girls, Monica și Gabriela, Șerban Copoț și Coco Marinescu sunt cele patru vedete care au muncit din greu alături de Nea Mărin în administrarea restaurantului de la mare, în cadrul celei de-a cincea ediții a reality show-ului "Poftiți la Nea Mărin". 


Deși nu au stat o clipă și nu s-au dat în lături de la nicio sarcinã grea pe care Nea Mărin i-a pus să o îndeplineascã, concurenții nu s-au putut bucura de premiul ediției, în valoare de 2.000 de euro.


"De data asta avem în casă 6.142 de lei, adică suntem în minus. Cu părere de rău, deși echipa aceasta a muncit mult, nu au reușit să aducă mulți clienți, ca să ia premiul. Dacă făceați 6.000 de lei plus o 1.000 de lei plus 1 leu, cineva dintre voi câștiga, și acela ar fi fost Șerban", le-a mãrturisit Nea Mărin. 


Deși nu au câștigat și banii, cei patru au părăsit competiția victorioși. 


"N-am reușit să luăm și banii, asta e, dar în schimb, experiențele pe care le-am câștigat noi aici nu se pot cumpăra cu bani!", a mărturisit Monica. Șerban a completat: "Nea Mărin e un om care pur și simplu iubește viața, ba mai mult, e genul de om care te poate ajuta cu acea vorbă bună care să îți aprindă luminița în tunelul în care te afli!". 


De cealaltă parte, cu un ajutor nesperat în bucătărie în persoana lui Fernando, fost concurent "Chefi la cuțite", dar și cu o terasă animată de clienți, Liviu și Andrei sunt mult mai încrezători: "Sunt convins că în câteva zile putem să-l batem pe Nea Mărin!", a mărturisit Andrei Ștefănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2556 secunde