EMOȚIONANT! Ce au făcut unii oameni înainte să moară?

436
EMOȚIONANT! Ce au făcut unii oameni înainte să moară? - prieteniecc22d9849a049f-1353085984.jpg

Unii oameni iartă mai greu sau deloc, alții iartă mai ușor. Cu toate acestea, iubirea, speranța și voința au învins de multe ori.

Elena Desserich avea doar șase ani când a fost diagnosticată cu cancer la creier. Fetița a murit în 2007 deoarece tratamentele nu au funcționat.

După moartea ei, părinții au găsit, prin diverse locuri din casă, bilețele cu mesaje de încurajare. Părinții au publicat o carte despre gestul inedit al copilei, iar banii au fost donați unui ONG, relatează unica.ro.

Char Davis mai avea doar câteva luni de trăit și a decis să facă o faptă bună. Femeia a cerut unui judecător din California să îl elibereze din închisoare pe soțul ei care o agresase foarte tare, cu condiția ca acesta să meargă regulat la ședințe de terapie și control al violenței domestice.

Harriet Richardson a murit la vârsta de 100 de ani. Toată viața și-a dorit să obțină o diplomă de facultate în educație.
La trei săptămâni de la împlinirea vârstei de 100 de ani, Harriet, profesoară pensionară a reușit să primească rezultatele la examenul de licență. Câteva ore mai târziu a murit, informează sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : A murit actorul Iurie Darie
Pagina a fost generata in 1.5975 secunde