Elena Frîncu, pe lista VIP-urilor la Mondialele de la Mangalia

118
Elena Frîncu, pe lista VIP-urilor la Mondialele de la Mangalia - frincu-1437058869.jpg

Articole de la același autor

De pe lista VIP-urilor care au supervizat Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, recent desfășurate pe plaja "Laguna" din Mangalia, nu putea lipsi nici Elena Frîncu, fost director al Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, în prezent membru al Comitetului Executiv al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 


Elena Frîncu a fost invitata specială a fraților Ionel și Lucian Luca, pivoți ai comisiei de organizare a campionatului, cu atât mai mult cu cât fosta vicecampioană mondială la handbal a susținut, în cele peste două decenii cât s-a aflat la conducerea DJST Constanța, activitatea luptelor și este și membru de onoare al Clubului Sportiv Mangalia. 


"Vreau să îi felicit pe organizatori pentru faptul că au avut curajul și posibilitățile necesare de a găzdui o competiție de nivel mondial. Am tot respectul pentru frații Luca, pentru ceea ce fac ei pentru lupte, la Mangalia. Campionatul a fost unul extraordinar, cu impact important în primul rând pentru comunitatea locală. A fost o competiție foarte dinamică, de plajă, românii au cucerit 30 de medalii, ceea ce este o performanță. Sigur, mi-aș fi dorit ca luptătorii să obțină rezultate similare și la Jocurile Europene de la Baku, însă aceasta este o altă poveste", a declarat Elena Frîncu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2368 secunde