"Ea s-a plâns că a fost o sclavă, dar a fost mai rău de atât, a fost trimisă la produs"

155
1

Articole recomandate

Mirabela Dauer a criticat-o dur pe Alexandra Stan pentru că a acceptat compromisurile în relația cu impresarul Marcel Prodan. 




"Eu o acuz pe ea, pentru că nu cred că este prima dată când se întâmplă asta. Știu că acești copii sunt disperați să cânte, să fie pe scenă, nu îi interesează nici cât câștigă, nimic. Există mirajul acesta al scenei. Eu pe ea o acuz, pentru că a răbdat. Părinții ei probabil că nu știau, ei se mândreau cu fata lor. Probabil că ea și-a dorit foarte mult să cânte, dar nu trebuia să accepte. Dacă are talent, poate să cânte mai departe, orice impresar o dorește", a declarat Mirabela Dauer, la emisiunea "Drept la țintă", de la Kanal D.


Mirabela Dauer o spune că Marcel Prodan trebuie să plătească pentru că a bătut-o pe Alexandra Stan. "Ea s-a plâns că a fost o sclavă, dar a fost mai rău de atât, a fost trimisă la produs. Ea trebuie să meargă mai departe, să nu renunțe. Băiatul ăsta trebuie să plătească pentru ce a făcut. Nu este normal să procedeze așa", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Baspunar
18 iulie 2013
Minciuna

Gura bate curul prov. (vulg.) Vorbele spuse în pripă atrag după sine regrete, repercusiuni, etc. Adevarul este la mijloc. Este greu de crezut ca un om poate sa loveasca o alta persoana, cu atat mai mult o femeie, fara motiv/cauza. Oricum Marcel a avut o reactie necontrolata chiar daca a fost provocat. Alexandra nu a recunoscut relatia cu Marcel desi este de notorietate. Se spune ca minciuna are picioare scurte si ca adevarul iese pana la urma la lumina...daca e asa de ce sa prelungesti agonia? Nu tot suferinta se numeste? Mi se pare mai corect sa fi transant si sa spui adevarul sau sa taci, oricum nu sa minti. Cel ce minte des nu mai este crezut atunci cand spune adevarul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.631 secunde