Dr. Mencinicopschi: "Cuptoarele cu microunde produc mutații celulare"

364
Dr. Mencinicopschi:
Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, ne sfătuiește să renunțăm la cuptorul cu microunde.


"Nici unul dintre producătorii acestor aparate nu vor recunoaște unele evidențe, însă este clar că aceste cuptoare cu microunde alterează calitatea alimentelor, distrug vitaminele și substanțele nutritive. În plus, cuptoarele cu microunde produc mutații celulare periculoase", explică prof. dr. Mencinicopschi, citează ziaruring.ro.


"Dacă o persoană consumă frecvent alimente preparate la cuptorul cu microunde, își privează organismul, pe termen lung, de substanțele nutritive esențiale. În acest fel, sistemul imunitar scade și apar probleme digestive și disfuncții hormonale. De asemenea, compușii toxici produși de radiația microundelor cresc riscul de cancer", a completat doctorul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6847 secunde