Distracție de calitate la Eforie Aqua Park

266

Articole de la același autor

Atât turiștii, cât și localnicii pot alege în fiecare zi din acest sezon estival distracția de la Eforie Aqua Park. Aici, a declarat Norina Albu, reprezentantul Aqua Park, apa este curată, copiii sunt supravegheați tot timpul și calitatea serviciilor este mereu în atenția angajaților. În concluzie, turiștii își pot petrece vacanța în maximă siguranță. Referitor la calitatea apei din piscine și tobogane, aceasta este purificată în fiecare oră cu ajutorul unui sistem computerizat performant de filtrare, de calitate germană. Apoi, părinții nu au de ce să își facă griji dacă micuții refuză să iasă din bazine o zi întreagă.


"Pe lângă o apă curată, aceștia au parte și de toată supravegherea necesară. Eforie Aqua Park știe cât de importantă este siguranța copiilor. Salvamarii sunt poziționați lângă tobogane, atât la urcare, cât și la coborâre, iar pe marginea piscinei există numeroși salvamari care supraveghează întreaga suprafață a bazinului. Părinții se pot relaxa printre palmieri, la unul dintre cele șapte baruri tematice, alături de un cocktail cu specific exotic", a precizat aceasta. 


În prezent, la Eforie Aqua Park se află nouă tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, rodeo, loc de joacă fără apă, sute de șezlonguri și baldachine. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iulie 2018
Stire din Social : Eforie Aqua Park animă litoralul
Pagina a fost generata in 0.3778 secunde