Distracție de 5 stele, la Complexul Perla Venusului

180
Distracție de 5 stele, la Complexul Perla Venusului - perlavenus-1502879536.jpg

Articole de la același autor

Turiștii care au ales Complexul Perla Venusului drept cartier general al vacanței pe litoral au toate motivele pentru a se felicita. Pe lângă plajă, mare, soare și mâncăruri delicioase, au parte și de foarte multă distracție. 


Maestrul Gheorghe Gheorghiu susține, de două ori pe zi, recitaluri pe plajă, în timp ce instructorul Cristian Pietricică este cel care animă toate activitățile organizate în complex. 


Perla Venusului este locul ideal de vacanță al familiilor cu copii. Astfel, cei mici sunt angrenați în ateliere de creație - pictură pe scoici, pe figurine de ipsos, desene din nisip colorat. Vinerea, de la ora 11.30, pe scena special amenajată, are loc reprezentația teatrului pentru copii "Habarnam Magician" și nu lipsește nici agrementul nautic, o plimbare cu hidrobicicleta, alături de părinți, fiind mai mult decât relaxantă. 


Pentru cei mari, dimineața, sunt programate cursurile de zumba, bachata și dansuri latino, însă cea mai așteptată secvență este cea de zumba în apă. 


"La Perla Venusului, toată lumea se distrează. Am conceput programe speciale atât pentru copii, cât și pentru cei mari. Linia de autoservire îi așteaptă cu bunătăți și bere rece, plaja este curățată în fiecare zi, și mecanic, și manual, iar pasionații sporturilor nautice găsesc aici tot ce trebuie - ski-jet, banană, salteluțe, hidrobiciclete etc.", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9077 secunde