Dietele-minune ale vedetelor

200
Dietele-minune ale vedetelor - dieteminune-1407936203.jpg

Articole recomandate

Cea mai bună metodă de a te menține în formă în timpul verii poate sta la îndemâna oricui. Potrivit www.doctorul.zilei.ro, dieta constă în consumarea a nu mai mult de 300 de calorii pe zi, distribuite în felul următor: o cană de suc de lămâie, urmată de o cană de ceai de ierburi sau de ghimbir. Singurele alimente acceptate sunt supele de legume, piureul de morcovi sau crema de avocado. Să nu ne mai mirăm atunci de ce vedetele care consumă așa ceva se mențin în formă, indiferent de anotimp!

De exemplu, top-modelul britanic Roșie Huntington-Whiteley combină sucurile de fructe cu cele de legume, pe care le soarbe cu paiul. Este totuși o dietă criticată de nutriționiști, având în vedere că aduce a înfometare. Însă multe vedete au adoptat această dietă, între acestea Gwyneth Paltrow și Kristen Bell, care a participat chiar și la o dezbatere pe această temă: "Îmi place sucul de varză cu morcovi, spanac și mere. Îl pregătesc singură acasă, la care adaug ulei de in, aloe și lămâi din grădina mea".

Sucurile naturale sunt obligatorii pentru mine, mărturisește actrița cu fizic de adolescență. Khloe Kardashian, sora mai mică a lui Kim, care este și ea adeptă a sucurilor naturale, la fel ca top-modelul Alessandra Ambrosio, care le consumă imediat după orele de yoga și datorită cărora și-a recuperat silueta după cea de-a doua naștere.

Britney Spears preferă un amestec de șapte fructe exotice, în timp ce Kate Upton nu se desparte de sucul ei nici măcar când merge la cumpărături. Și nu sunt singurele. Emma Roberts, Hilary Duff, Nicole Richie sau Jennifer López sunt câteva dintre dependențele de dieta detox.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Cum poți slăbi cu dieta la 3 ore!
Vineri, 30 August 2013
Stire din Monden : Andra nu s-a chinuit cu diete
Pagina a fost generata in 2.1593 secunde