Dieta Anei Aslan, femeia care a descoperit elixirul tinereții

356
Dieta Anei Aslan, femeia care a descoperit elixirul tinereții - dietaaneiaslan-1494945557.jpg

Articole recomandate

Celebrul medic Ana Aslan a trăit aproape 92 de ani, iar longevitatea s-a datorat nu doar genelor moștenite, ci și unei diete echilibrate. Conform ei, normal, o zi a unei persoane, din punct de vedere al alimentației trebuie să arate așa: micul dejun, gustare, prânz (Ana Aslan lua prânzul la maximum 13:30), gustare, cină (la 18:00 - 19:00).

Ioana Preda a fost menajera Anei Aslan mai bine de zece ani. Știe fiecare secret al profesoarei. De exemplu, era foarte atentă la siluetă.

"Carnea de vită era nelipsită. Se îngrijea foarte mult, nu se sătura niciodată, când îi era foame zicea să-i dau o bomboană. Ținea la siluetă. O bomboană, atâta lua și gata", povestește Ioana Preda.

"Știa să mănânce bine, îi plăcea să meargă la marile restaurante, să comande mâncăruri de calitate, dar în același timp știa să și gătească. E adevărat că avea bucătarul ei, dar avea preparate pe care le făcea singură. Întodeauna lua masa la 1:30 îmbrăcată, chiar dacă era singură la masă, cu o ținută frumoasă, cu bijuterii, respecta acest ritual", adaugă ea.

Ce mânca Ana Aslan? Avea și mâncăruri preferate: supă de vită clară, cu crutoane, pătrunjel și piper, crap pe varză murată, pană de somn, rasol de șalău cu lămâie, sărmăluțe fără orez, pilaf de pasăre, curcan, ciuperci cu cașcaval la cuptor, scrie one.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.62 secunde