DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre aducerea lui Omar Hayssam în țară, făcute de un ziar sirian

169
1
DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre aducerea lui Omar Hayssam în țară, făcute de un ziar sirian - omarhayssamghimpele-1375023494.jpg

Articole recomandate

Publicația siriană online ,,All Four Siria" face dezvăluri explozive despre operațiunea de aducere în țară a lui Omar Hayssam. Jurnaliștii sirieni scriu că teroristul numărul unu al României a fost adus acasă din capitala Libanului, Beirut, ca urmare a unui troc făcut între Bashar al Assad și autoritățile de la București. Potrivit aceleiași surse, în operațiune a fost implicată și organizația teroristă Hezbollah.


Aducerea lui Omar Hayssam în țară a avut legătură cu afacerile miliardarului sirian Rami Makhlouf, în România, scrie publicația online All4Siria, informează Realitatea TV. 


,,Omul de afaceri Rami Makhlouf are invesții mari în România prin socrul său care este ambasadorul Siriei în Romania, Walid Othman și care spală bani prin fratele său și copiii săi care au investiții în imobiliare.", scrie all for siria.info


Aceeași jurnaliști mai scriu că afacerile lui Rami Makhlouf se derulează prin intermediul socrului său, Walid Osman, ambasadorul Siriei la București. 


,,Pentru ca Omar Hayssam să fie predat, Guvernul României s-a angajat să se opună deciziei ca familia lui Othman să fie considerată rețea interlopă. Autoritățile din România au accepat și au trimis un avion în Beirut, iar Bashar al-Assad l-a trimis pe generalul Khalil Ghassa pentru a-l răpi pe Hayssam și pentru a-l trimite în Liban și a-l aduce la aeroportul din Beirut, în colaborare cu Hezbollah și securitatea libaneză", mai scrie publicația siriană, citează realitatea.net.


Comentează știrea

Liviu Chilian
29 iulie 2013
PRM-ul vadimist v'a informat in Tricolorul...

...acum cateva zile, ca Tziganoiu'asta schizofrenic, agent de umplutura al Mossadului zsidanesc, a fost adus din Beirut in Rromarlania. Cautati stirea peremista pe internet, si o veti gasi, neicusorilor. Cat de jos au ajuns Rromarlanii, Coane Fanica! Orice javra-strecheata precum si satraru'asta(nu e Arab. ci Tzigan, seamana cu Iliescu), vine'n fosta Romanie, cu cativa parai soiosi isi trage...cetatenie rromarlana, "cumpara" bishnituri...privatizate, devine si politicastru pesedist sau liberabiat, si trai nineaca pe banii sulimii rromarlanesti. Cioroiu'asta a gasit si o dementa din Moldova, care i'a turnat sapte puradei, pe langa cei ce'i are cu celelalte trei neveste Tziganci-"Siriene". Cred ca urmasii Romanilor, peste o suta de ani, vor suferi cumplit de RUSINE cand vor citi despre PEGRA SATANICA occidentala sau orientala Zsidano-Turco-Araba ce, cu concursul Burgheziei Rosii militarat-securist ceausiste, i'a JEFUIT si DECIMAT pe Rromarlani intre anii 1990-2020!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Omar Hayssam, audiat la DNA
Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Actual : ISRAELUL și SUA AU ATACAT SIRIA!
Pagina a fost generata in 1.9912 secunde