Destinații perfecte pentru o escapadă romantică de Sf. Valentin

263
Destinații perfecte pentru o escapadă romantică de Sf. Valentin - destinatiiperfecte-1389967927.jpg

Articole recomandate

Ce poate fi mai frumos decât o vacanță romantică ca să sărbătorești iubirea pe care i-o porți persoanei de lângă ține, într-o perioada în care parcă întreagă lume serbează dragostea? Descoperă un top al celor mai romantice destinații spre care te poți îndrepta de Sfântul Valentin.


1. Paris
 Orașul îndrăgostiților și al luminilor, Parisul poate deveni destinația ideală pentru romanticii incurabili. Turnul Eiffel, Senna cu podurile sale, Champs Elysee-ul, palatele, muzeele și toate obiectivele din capitala Franței - toate respiră dragoste.
Puteți încerca romantismul dintr-un spectacol de teatru sau operă într-o locație specială sau gustând din atmosfera culturală și romantică pe care o găsești la tot pasul în acest oraș. Va trebui însă să te gândești din timp la cum va arăta vacanța ta: rezervările pentru cazare, la ce poți vizita împreună cu persoana iubită, însă și ce lucruri nu trebuie să faci la Paris.
 
2. Veneția
 Gazdă a Carnavalului de Veneția, exact în perioada în care se sărbătorește și Ziua Îndrăgostiților, Veneția este una dintre cele mai căutate destinații spre care se îndreaptă perechile de oameni care se iubesc. 
Canalele, podurile Veneției, istoriile și atmosfera unui oraș învăluit în mister îi îndeamnă pe îndrăgostiți să aleagă plimbările cu gondola sau vizitele la obiectivele turistice (Piața San Marco, Palatul Dogilor) din orașul care parcă se ridică din apă.  


3. Viena
Eleganță, fast, maiestuozitate - aceste trei cuvinte pot descrie foarte bine capitala Austriei, care poate deveni una dintre cele mai romantice destinații de Sfântul Valentin. Dacă alegi să îți duci iubita sau iubitul la Viena, ar trebui să știi faptul că ați putea petrece momente speciale în pași de vals la Balul Johann Strauss, care este organizat în acest an în ajunul zilei de 14 februarie, poți încerca să vizitezi acest oraș care te va face să te îndrăgostești de el și de clipele petrecute acolo.


4. Amsterdam
Amestec de culoare, ecletism și intensitate - astfel poate fi caracterizat Amsterdamul, care poate deveni o destinație ideală pentru perechile de îndrăgostiți care vor să încerce un alt fel de romantism. 
Dacă vrei să mergi cu persoana iubită la Amsterdam, ar trebui să te gândești din timp la planificarea vacanței ce ai vrea să vizitezi și de ce experiențe, inclusiv erotice ai vrea să ai parte. 


5. Londra
Deși ți s-ar putea părea un oraș rece din punct de vedere sentimental, Londra poate fi una dintre cele mai romantice destinații în care să îți serbezi dragostea alături de persoana pe care o ai alături. Capitala Marii Britanii are un farmec aparte, în special pentru cei care preferă destinațiile încărcate de istorie și cultură. 
Nu vei uita niciodată momentele în care tu și iubita sau iubitul tău ați pășit mână în mână într-una dintre marile săli de spectacole din lume, așa cum vei ține minte și plimbările prin acest oraș special. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Stâna de Vale,  o oază în inima Apusenilor
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Patru motive să alegi Roma iarna aceasta
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Top trei cele mai ciudate idei de vacanțe
Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Vacanța ideală? Pe fundul mării...
Pagina a fost generata in 1.68 secunde