DEMENȚIAL. Un "mort" și-a șocat familia făcându-și apariția la propriul priveghi!

774
DEMENȚIAL. Un
Un bărbat din Brazilia și-a înmărmurit rudele când a venit acasă și a întrerupt propria înmormântare. Pe cât de înspăimântătoare a fost situația, pe atât de amuzantă este explicația: una dintre rude a identificat greșit victima unei crime. Cazul mediatizat al unei crime din Sao Paulo a fost corelat cu Gilberto Araujo și familia acestuia printr-o greșeală a anchetatorilor și, ulterior, a unei rude chemate la morgă să identifice cadavrul, relatează Dailymail.

Gilberto Araujo (41 de ani) nu mai fusese văzut de familia sa de mai multe luni. Confuzia a apărut în urma difuzării unei știri în care se relata că un angajat al unei spălătorii auto, la care a lucrat și "mortul", fusese împușcat. În urma anchetei, polițiștii l-au sunat pe fratele lui Gilberto, Jose Marcos Araujo, și l-au chemat la morgă pentru a identifica cadavrul.

Victima semăna atât de mult cu fratele său, încât Jose a confirmat pe loc că acela este Gilberto. Astfel, Jose a luat cadavrul străinului și l-a dus acasă la mama sa pentru pregăti ceremonia priveghiului. Soția lui Gilberto a văzut știrea în care numele soțului era prezentat ca fiind victima împușcăturilor, deși acesta era acasă. Ca urmare, bărbatul s-a dus imediat spre casa mamei sale pentru a-și anunța familia că este viu.

În timp ce familia jelea la căpătâiul străinului din sicriu, Gilberto Araujo, viu și nevătămat, a intrat pe ușă. Când a fost văzut, unii dintre cei prezenți au leșinat, iar alții au fost atât de speriați încât au luat-o la fugă. "Sunt extrem de bucuroasă. Ce mamă nu ar fi după ce i s-ar spune că fiul ei e mort, iar apoi l-ar vedea că este viu?", a declarat Marina Santana, mama lui Gilberto.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5019 secunde