De ce e recomandat să dormi dezbrăcată

1044
1
De ce e recomandat  să dormi dezbrăcată - dormidezbracata-1360333843.jpg
Un studiu recent făcut în SUA arată că numai 10% din populație doarme dezbrăcată. Faptul că mergi îmbrăcată la culcare nu doar că omoară ideea de corp sexy, însă experții susțin că dor-mitul în costumul Evei are multe beneficii.

Iată motivele enumerate de specialiști pentru care ar trebui să renunți la pijamale.


Îți aerisești zona intimă

Potrivit medicului Jennifer Landa, dormitul în pielea goală poate fi sănătos pentru vagin. În vreme ce este normal să ai bacterii acolo jos, mediul cald poate uneori genera o dezvoltare a bacteriilor. Iar una dintre modalitățile de a pre-veni infecțiile este să-ți aerisești zona intimă.

Vei dormi mai bine

Poate că îți place ca noaptea să-ți încălzești camera, însă este foarte important să dormi într-un mediu răcoros.

Vei arăta mai sexy și fierbinte

O căldura excesivă în timpul nopții împiedică organismul să elibereze melatonina și hormonul de creștere, principalii hormoni antiîmbătrânire: "Pe măsură ce temperatura corpului sca-de hormonul de creștere este eliberat și lucrează la regenerarea corpului". Iar asta face ca pielea și părul să arate excelent.

Vei pierde din grăsimea de pe talie

De asemenea, dor-mitul fără haine te ajută să ai un somn mult mai liniștit ceea ce permite scăderea nivelului de cortizol în timp ce te odihnești și astfel, nivelul energetic și al foamei rămân stabili. Când somnul îți este întrerupt, cortizolul ajunge la cote înalte, trezindu-ți apetitul pentru mâncare.

Îți va crește încrederea în tine

Dormitul în costumul Evei te va face să te simți minunat. Iar dacă te simți sexy atunci va crește și încrederea în forțele proprii.

Sexul va fi mai grozav

Dormitul în pielea goală este benefic pentru relația ta pentru că atingerea corpurilor goale crește nivelul oxitocinei, hormonul iubirii. (www.sfatulparintilor.ro)


Comentează știrea

hmm
9 februarie 2013
film

De-ati stii voi din ce film ati luat poza aia de articol... :))

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze perfecte
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Pagina a fost generata in 0.7704 secunde