De ce e bine să mâncăm ardei gras
Articole recomandate
E gustos, poate fi gătit în nenumărate moduri, este ideal în dietele prietenoase cu silueta și remineralizant. De asemenea, ardeiul aduce organismului substanțe nutritive din belșug, începând cu vitamina C și terminând cu concentrațiile crescute de antioxidanți.
Multiplele beneficii ale ardeiului gras. Un ardei gras mediu e un adevărat tezaur de substanțe nutritive. Îți oferă concentrații sporite de beta-caroten, vitamina C, bioflavonoide, steroli vegetali, antioxidanți, acid folic și vitamina B6. În plus, e versatil, putând fi consumat într-o multitudine de moduri: crud, umplut, la va-pori, copt etc. Când este gătit rapid - în wok sau la vapori - valoarea sa nutrițională nu are de suferit. Este savuros, are un plăcut gust dulceag care se accentuează de la ardeiul gras verde la cel roșu.
Multiplele beneficii ale ardeiului gras. Un ardei gras mediu e un adevărat tezaur de substanțe nutritive. Îți oferă concentrații sporite de beta-caroten, vitamina C, bioflavonoide, steroli vegetali, antioxidanți, acid folic și vitamina B6. În plus, e versatil, putând fi consumat într-o multitudine de moduri: crud, umplut, la va-pori, copt etc. Când este gătit rapid - în wok sau la vapori - valoarea sa nutrițională nu are de suferit. Este savuros, are un plăcut gust dulceag care se accentuează de la ardeiul gras verde la cel roșu.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 23 August 2013
Luni, 20 Mai 2013
Miercuri, 24 Aprilie 2013
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Joi, 13 Iunie 2013
Vineri, 10 Mai 2013
Joi, 04 Aprilie 2013