Mai multe ştiri online:

Dans la lumina lunii, la Crazy Beach cu Behrouz și Sabo

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Ce poate fi mai frumos decât un dans la lumina lunii și un cocktail pe întuneric și în compania celor mai buni prieteni? Toate acestea le puteți avea sâmbătă, 11 august, de la ora 23.55, la Crazy Beach din Mamaia, unde veți putea lua parte la „MoonDance (NUD Edition), cu Behrouz și Sabo. 


„Un NUD nu prea mai are nevoie de cuvinte pentru a se descrie. Iar asta pentru că el deja se spune pe sine, așa cum este, fără nimic peste. Așa că ție nu îți rămâne decât să-l privești. Să îl admiri, să îl guști și să rămâi cu momentul. NUD este un vin roze strălucitor și delicat, care-și exprimă personalitatea prin notele cristaline intrigante, dar și prin alăturarea sa la ritualul nostru din miez de noapte, Moon Dance”, au declarat organizatorii. 


Invitații lor de seamă sunt cei mai sus menționați. Spre exemplu, un artist precum Behrouz nu mai are nevoie de introducere. Ca rezident la «Robot Heart», promoter și curator la «Do not Sit on The Furniture» din Miami, artist la «All Day I Dream» și cu gig-uri în aproape toate colțurile lumii, el este ușor de recunoscut pentru milioanele de fani, dar mai ales de către iubitorii muzicii house


Mai mult decât atât, Behrouz se diferențiază între DJ-ii sau producătorii din lumea întreagă prin felul în care își construiește propriile set-uri.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6798 secunde