Daniela Crudu a descoperit un nou tip de machiaj în Madagascar

335
Daniela Crudu a descoperit un nou tip de machiaj în Madagascar - danielacrudumachiaj3-1534683807.jpg
Chiar dacă a venit de acasă cu un bagaj-record de peste 30 de kilograme, din care cea mai mare parte a fost ocupată de cosmetice, Daniela Crudu s-a lăsat imediat captivată de moda locală. Mai exact, concurenta reality show-ului "Ultimul Trib", ce va avea premiera în această toamnă, la Antena 1, s-a arătat încântată de Masonanjany - machiajul tradițional al femeilor din zona Nosy Be a insulei africane, așa că l-a adoptat imediat. 


Modelul nu este însă unul obișnuit pentru europeni, ci unul care are rolul de a le înfrumuseța, dar și de a le proteja tenul de razele puternice ale soarelui. Iar în loc de mari firme cosmetice, culorile folosite de femeile de aici sunt obținute local, din ingrediente naturale. 


"Ultimul Trib" este un show adaptat după celebrul format "Nomads". Trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice. 


Tribul sportivilor este format din Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei. 


În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă. 


Săptămână de săptămână, triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru "Teritoriu", cât și pentru "Eliminare", pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.551 secunde