Rețete pentru pici
Cuș-cuș cu ficăței de pui
1585
Ingrediente: jumătate de cană de cuș-cuș, doi ficăței de pui, două căni de apă, o ceapă mică, un morcov, puțin unt sau ulei, sare.
Mod de preparare: Se curăță ficățeii, se spală cu apă rece și se lasă la scurs. Ceapa și morcovul se curăță și se dau pe răzătoare. Se pune untul sau uleiul într-o cratiță pe foc, se adaugă ceapa și morcovul și se lasă puțin la călit. Apoi se adaugă cuș-cuș-ul, apa, ficățeii și sarea și se amestecă. Se fierbe la foc mic amestecând din când în când. Este gata când a scăzut apa (ca la pilaful de orez).
Mod de servire: Cantitatea ajunge pentru două-trei porții de copil. Aceeași rețetă se poate face înlocuind cuș-cuș-ul cu orez.
Mod de preparare: Se curăță ficățeii, se spală cu apă rece și se lasă la scurs. Ceapa și morcovul se curăță și se dau pe răzătoare. Se pune untul sau uleiul într-o cratiță pe foc, se adaugă ceapa și morcovul și se lasă puțin la călit. Apoi se adaugă cuș-cuș-ul, apa, ficățeii și sarea și se amestecă. Se fierbe la foc mic amestecând din când în când. Este gata când a scăzut apa (ca la pilaful de orez).
Mod de servire: Cantitatea ajunge pentru două-trei porții de copil. Aceeași rețetă se poate face înlocuind cuș-cuș-ul cu orez.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Vineri, 26 Februarie 2010
Joi, 25 Februarie 2010
Joi, 25 Februarie 2010
Joi, 25 Februarie 2010
Marţi, 23 Februarie 2010