Rețete pentru pici

Cuș-cuș cu ficăței de pui

1585
Cuș-cuș cu ficăței de pui - b2518060b99e87b333629133e91ee828.jpg
Ingrediente: jumătate de cană de cuș-cuș, doi ficăței de pui, două căni de apă, o ceapă mică, un morcov, puțin unt sau ulei, sare.
Mod de preparare: Se curăță ficățeii, se spală cu apă rece și se lasă la scurs. Ceapa și morcovul se curăță și se dau pe răzătoare. Se pune untul sau uleiul într-o cratiță pe foc, se adaugă ceapa și morcovul și se lasă puțin la călit. Apoi se adaugă cuș-cuș-ul, apa, ficățeii și sarea și se amestecă. Se fierbe la foc mic amestecând din când în când. Este gata când a scăzut apa (ca la pilaful de orez).
Mod de servire: Cantitatea ajunge pentru două-trei porții de copil. Aceeași rețetă se poate face înlocuind cuș-cuș-ul cu orez.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Diverse : Pastila de natură
Joi, 25 Februarie 2010
Stire din Diverse : Olimpiada inteligenței artificiale
Marţi, 23 Februarie 2010
Stire din Diverse : Turism cu submarinul
Pagina a fost generata in 1.4796 secunde