Mai multe ştiri online:

Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Norii s-au mai risipit și ploile au contenit, deocamdată, pe litoral. Meteorologii anunță vreme însorită, însă cu temperaturi ridicate, aproape de valori caniculare. Tocmai de aceea, spre sfârșitul săptămânii viitoare, nu este exclus să apară din nou momente de instabilitate atmosferică, cu furtuni și ploi. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, norii se țin departe și termometrele vor indica minimum 19 grade. 


Mâine, va fi din nou senin, dar mai cald, cu valori termice cuprinse între 20 și 29 de grade. Miercuri pe zi va fi vreme însorită, dar noaptea se adună nori, așa că joi sunt așteptate furtuni cu fulgere și averse torențiale. Se mai răcește puțin, până pe la 27 de grade. 


Vineri, vor mai fi furtuni cu fulgere în formare după-amiază, dar cu temperaturi ridicate, de până la 28, chiar 29 de grade. 


Iar week-end-ul se anunță însorit și fără risc de precipitații.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8189 secunde