Cum să valorifici spațiul din fiecare cameră

224
Cum să valorifici spațiul din fiecare cameră - cumvalorificispat4m-1393945332.jpg

Articole recomandate

Fără doar și poate, e nevoie de spații de depozitare în toată casa și în fiecare cameră în parte. Specialiștii Priceput.ro au și soluții în acest sens, care te vor ajuta să valorifici la maximum spațiul existent în toată locuința: 


1. Într-o cameră mică, în bucătărie, în baie, dar și în încăperile înalte soluțiile pe verticală sunt în măsură a aduce spații de depozitare suplimentare. În bucătărie și baie folosește diverse sisteme de prindere, pe bază de magneți, cârlige, bare de metal, care sunt perfecte pentru organizarea lucrurilor mărunte.
2. Polițele, colțarele și pervazele ferestelor trebuie și ele luate în calcul ca soluții pentru depozitare. În baie, o scară de dimensiuni medii, vopsită într-o culoare veselă, poate să fie suportul ideal pentru prosoape. Ocupă puțin spațiu și este generoasă cu spațiul util pe care îl oferă. Poți adauga o poliță care să se sprijine pe una din treptele scării.
3. O nișă în perete este extrem de folositoare într-o baie, pentru a fi transformată în spațiu util de depozitare. Maschează zona cu o oglindă și astfel vei îmbina utilul cu plăcutul. Coșurile mari de răchită și nuiele, cutiile simple sau îmbrăcate în pânză, hârtie colorată ori vopsite sunt excelente spații de depozitare. În plus, reprezintă soluții estetice care se adaptează în orice cameră.
4. În camera de zi, rafturile bibliotecilor, etajerele și o poliță la masa de cafea pot genera spații suplimentare de depozitare, care sunt în egală măsură practice și estetice.
5. Pe hol, în locul unei băncuțe sau al unui scaun, alege tabureți cu spațiu intern de depozitare sau chiar cufere care au rol multiplu. În dormitor, ai mai multe soluții pentru spații de depozitare, începând cu patul cu ladă și cutiile decorative, până la polițe și colțare.
6. Garajul, debaralele și cămara trebuie perfect organizate, pentru că și acestea oferă multiple soluții de depozitare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 05 Martie 2014
Stire din Diverse : Lucrări de sezon în grădina ta
Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Diverse : Zahărul ne îmbătrânește?
Pagina a fost generata in 2.6338 secunde