Cum să țintești un job avantajos

114
Cum să țintești un job avantajos - jobavantajos-1417098733.jpg

Articole recomandate

Cine nu-și dorește un loc de muncă sigur, bine plătit și care să ofere și oportunități de avansare, mai ales rapidă? Fără doar și poate, mulți dintre cei care acceptă joburi nu se informează asupra criteriilor esențiale de selecție. Un ajutor în acest sens ne dă Libertatea.ro, prezentând primele trei criterii de la care să nu faci rabat când îți dorești un job avantajos:

Siguranță

Cu cât ești mai sigur pe jobul tău, cu atât poți avea o viață mai liniștită. Jobul perfect trebuie să îți stârnească tot timpul interesul și să îți amplifice pasiunea pentru ceea ce faci, dar să fie și stabil. Căci, să fim sinceri, nimănui nu-i place să nu-și primească salariul la timp.

Oportunitățile

Poti accepta un job chiar dacă nu este tocmai ce vrei tu în cazul în care acesta îți poate oferi șansa de a cunoaște oameni-cheie, care să te ajute apoi să mergi mai ușor mai departe, spre o carieră înfloritoare. Este foarte important ca jobul să-ți deschidă multe uși și să poți avansa ușor.

Banii

Indiscutabil, și salariul este important, dar nu înseamnă totul. Trebuie să te gândești că dacă acel loc de muncă este solicitant, pe termen lung banii trec pe locul al doilea. Însă, dincolo de asta, suma primită lună de lună rămâne un criteriu hotărâtor în privința alegerii unui loc de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Milionar la 30 de ani, doar un vis?
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Ghid de prietenie la locul de muncă
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cine nu are voie  să muncească noaptea
Pagina a fost generata in 2.6231 secunde