€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Cum să te distrezi cu copilul tău

Ştire online publicată Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011. Autor: Alexandra MALACHI
Vremea rece de afară nu ne mai permite la fel de mult să petrecem timpul în natură, așa că suntem nevoiți să petrecem mai mult în casă. Există, însă, o grămadă de activități pe care ai putea să le desfășori împreună cu copilul tău, chiar și între patru pereți. Iată câteva idei practice care te-ar putea ajuta să te distrezi în casă cu familia ta.

l Nu lăsa frigul și vremea mohorâtă să te îndepărteze de natură. Poți realiza, împreună cu cei mici, o "masă a anotimpurilor" pe care să o decorezi cu frunze aurii, conuri sau crenguțe de brad și castane. Copiii tăi se vor distra de minune decorând măsuța.

l Organizează un mini-picnic în sufragerie. Așterne o pătură, o față de masă pe jos și câteva pernuțe și luați gustarea acolo. Vă puteți pre-face că sunteți oriunde doriți, pe o pajiște la munte, sau chiar pe malul mării.

l Construiește o fortăreață din perne, pături și plăpumi, unde să se poată juca cei mici.

l Dacă ai făină, apă și sare în casă, îi poți distra pe copii provocându-i să te ajute în bucătărie. Puteți realiza împreună un aluat de pâine pe care să îl modelați, apoi, în ce forme doriți. Micuții se vor amuza, iar tu vei sta mai liniștit dacă se întâmplă să înghită bucăți din "jucăriile comestibile".

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6409 secunde