Cum să-l faci gelos pe fostul iubit

821
Cum să-l faci gelos pe fostul iubit - cumsalfacigelos-1373551354.jpg

Articole recomandate

Gelozia este un lucru nu tocmai confortabil, dar poate fi un mod bun de a-l pedepsi pe cel care ți-a greșit. Iată care sunt pașii:

Postează fotografii cu alți bărbați

Nu trebuie să fie un nou iubit, ci doar arată-i că viața ta socială este activă și că lumea nu s-a oprit doar pentru că el nu mai este iubitul tău. Va considera că ai trecut prea ușor peste fosta relație și va fi gelos.

Updatează-ți statusul

Nu posta citate ci doar simple constatări despre lumea nebună în care trăim. Sau mai bine, anunță-ți prietenii virtualii cât de mult îți place noua ceainărie și că te simți minunat acolo.

Înscenează-i o întâlnire

Când vă întâlniți data viitoare spune-i că vrei să îi prezinți pe cineva, o tipă care i se potrivește. Îl vei bulversa total.

Ai grijă de felul în care arăți

Dacă nu mai ai iubit asta nu înseamnă că trebuie să te consolezi cu junk food și dulciuri, din contră, demonstrează-ți că ești destul de puternică să îți trăiești viața la adevăratul potențial.

Fă ceva important cu viața ta

Sigur sunt lucruri pe care nu le-ai făcut deoarece erai într-o relație și iubitul tău nu era de acord cu anumite lucruri. Acum poți să accepți oferta aceea de job în afară sau poți să depui eforturi mai mari la job pentru a fi promovată.

Pleacă într-o aventură

Uită de comoditate și de cotidian și pleacă într-o excursie în care să fii doar tu cu gândurile tale și în care să te poți regăsi. Cu siguranță că te vei întoarce mai puternică și cu un scop precis din aventura ta personală.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Iulie 2013
Stire din Diverse : Adio tipi nepotriviți!
Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Diverse : Ce le face fericite pe femei
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Fața, harta sănătății tale
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Mituri despre prima întâlnire
Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Munca ne păzește de boli
Pagina a fost generata in 2.4952 secunde