Cum s-a comportat Loganul la verificările TUV Germania

236
Cum s-a comportat Loganul la verificările TUV Germania - cumsacomportat-1386853351.jpg

Articole recomandate

Raportul anual al organizației TÜV SÜD din Germania a indicat o rată ridicată a defectelor pentru Dacia Logan, modelul având clasări slabe în categoria mașinilor cu o vechime cuprinsă între 3 și 7 ani, scrie automarket.ro. Organizația germană TÜV SÜD a publicat rezultatele analizei inspecțiilor tehnice făcute în perioada iulie 2012 - iunie 2013, realizată în parteneriat cu publicația AutoBild. Ediția 2013 a analizei a venit cu laude pentru Opel Meriva, Toyota Prius și Porsche 911, în timp ce modelele Dacia Logan, Citroen C4, Chevrolet Matiz și Fiat Panda s-au clasat la polul opus al competiției.

Opel Meriva a fost campionul ediției din acest an, având o rată de defect de numai 4.2 la sută (4.2% dintre mașinile verificate au fost depistate cu defecte), depășind Mazda2 și Toyota iQ.

La fel ca în fiecare an, rezultatele au fost obținute în urma analizării tuturor inspecțiilor tehnice derulate în atelierele TÜV din Germania. Aceste inspecții sunt echivalentul german al ITP-ului din România și defectele din studiu vizează doar incompatibilitățile vehiculului testat cu normele rutiere germane, neimplicând o defecțiune care a cauzat imobilitatea vehiculului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum arată viitorul BMW X4
Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Știi să te bucuri de concediu?
Pagina a fost generata in 2.7703 secunde