Cum îți influențează meseria propria zodie

242
Cum îți influențează meseria propria zodie - zodie-1418914277.jpg

Articole recomandate

Specialiștii în Resurse Umane au ajuns la concluzia că fiecare zodie are un anumit tip de personalitate și, prin urmare, un job care i se potrivește și care o poate face să se simtă mai împlinită. Din păcate, există și joburi care te pot influența negative, îți pot face mult rău, dacă nu ții cont de ce spun astrele. Află ce job te poate distruge, în funcție de zodie, potrivit Unica.ro:

Berbec

Berbecii sunt energici și nu au pic de răbdare. Dacă vrei să torturezi un berbec, angajează-l undeva unde e înconjurat de cât mai puțină lume, dacă se poate lasă-l singur într-un birou și pune-l să sorteze hârtii. Joburile care pot distruge psihic și fizic un berbec sunt: contabil, farmacistă, gestiune depozite, paznic de noapte.

Taur

Taurii sunt destul de tipicari, încăpățânați și iubesc rutina. Dacă vrei să distrugi un taur veritabil, dă-i o slujbă unde nu are program fix și unde primește tot felul de ordine, de la tot felul de oameni, într-un stres continuu și agitație maximă. Joburile care pot distruge psihic și fizic un taur sunt: jurnalist, fotbalist, asistent manager, asistentă medicală.

Gemeni

Gemenii vor să vărbească mult și să fie înconjurați de admiratori tot timpul. Dacă nu are public, nativul din gemeni nu se simte în largul lui și de aceea, cele mai bune joburi pentru el sunt cele care implică mulți oameni și situații noi. Dacă vrei să ucizi spiritul cuiva din zodia gemeni, închide-l într-un cubicul. Joburile care pot distruge psihic și fizic pe oricine născut în zodia gemeni sunt: corporatist, mecanic auto, menajeră.

Rac

Racii sunt firi sensibile și iubesc confortul și ideile noi, dar sigure. Orice îi agită sau le stârnește neliniștea le face rău. La fel și joburile care nu te lasă să fii creativ și joburile cu risc mare sau responsabilități mari. De exemplu: patron de firmă proprie (îți faci griji până mori), manager.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Cum afli de ce ți-ai supărat șeful
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Trucuri în bucătărie
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Secretul găluștelor pufoase
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Arome ecologice pentru casa ta
Pagina a fost generata in 3.7688 secunde