Cum faci trecerea de la aventură la o relație serioasă

1510
1
Cum faci trecerea de la aventură la o relație serioasă - cumfacitrecerea-1378901615.jpg

Articole recomandate

Relațiile aventuriere pot fi cea mai bună soluție atunci când nu vrei să te implici în ceva serios, nu ai de gând să-ți iei angajamente și sub nicio formă nu vrei să renunți la libertate și independență, dar în același timp îți dorești să beneficiezi de sex. Însă cât timp crezi că vei rezista într-o astfel de relație bazată pe sex? Dacă vrei să faci trecerea către o relație serioasă, iată ce trebuie să faci:

Încearcă să petreci mai mult timp în compania lui. Dacă simți că ești din ce în ce mai atrasă de el și că între voi s-ar putea naște o frumoasă poveste de dragoste, nu mai sta pe gânduri și găsește metode ingenioase de a petrece mai mult timp în compania lui. Roagă-l să te însoțească la film, cheamă-l să-ți țină companie în nopțile lungi de vară sau găsește alte scuze pentru a fi împreună cu el.

Nu-l grăbi, lasă-i timp să decidă ce își dorește. Oricât de mult ți-ai dori să fie mereu lângă tine și să vă comportați ca un cuplu obișnuit, nu este indicat să îl cicălești. Poate că el vrea să rămâneți la stadiul de sex ocazional și nu este pregătit să se implice într-o relație serioasă.

Lasă-i timp să decidă ce își dorește, dar nu lăsa garda jos. Continuă să îi arăți că îți place de el și că ai vrea să duceți relația la un alt nivel, unul serios. Dacă este în asentimentul tău, nu va trece mult timp până ce se va face trecerea de la o relație la alta.

Pune sexul pe loc secund. Dacă ați avut o relație bazată pe sex, este clar că din acest punct de vedere vă potriviți de minune. Când vrei o relație serioasă, trebuie să vezi dacă sunteți compatibili și din alte puncte de vedere. Așadar, pune sexul pe locul doi și discută deschis cu el despre sentimentele tale. Comu-nicarea este poate cel mai important aspect atunci când vrei să treci de la o relație bazată pe sex la una serioasă, așa că nu o ignora. Odată ce știți ce vă doriți, puteți începe să clădiți un nou nivel în relația voastră.

Dacă nu funcționează, renunță la relația bazată pe sex. Dacă cele trei metode de transformare a unei relații bazate pe sex nu funcționează și partenerul tău nu este de acord cu o relație serioasă, este recomandat să renunți definitiv la ideea de a mai fi prieteni cu beneficii. Nici tu nu îl vei putea privi din nou ca pe un simplu partener de sex, nici el nu te va putea privi ca pe o femeie cu care să formeze un cuplu, ceea ce înseamnă că v-ați face mai mult rău decât bine dacă veți continua să fiți parteneri de sex și atât. De multe ori, se spune că un bărbat și o femeie nu pot fi doar prieteni dacă au o relație bazată pe sex, ci mai devreme sau mai târziu vor nutri sentimente unul față de celălalt

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

admirator
12 septembrie 2013
nu se face

aceasta trecere decat daca ai sisi la creier..... Daca ai sisi, e de inteles. In acest caz, trecerea se face cu grija! (Sfatul e valabil pentru ambele sexe...)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Argila, eficientă pentru orice tip de ten
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Fun : Sex, mâncare și muncă
Pagina a fost generata in 2.4436 secunde